Станом на вечір вівторка, 1 вересня, один з бійців Національної гвардії України, який був поранений біля будівлі Верховної Ради 31 серпня, перебуває у важкому стані.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат, радник голови МВС Антон Геращенко.

"Сьогодні народ України був приголомшений звістками про загибель від поранень ще двох бійців Національної гвардії, які захищали вчора будівлю національного парламенту. Стан ще одного бійця Нацгвардії лікарі оцінюють як вкрай важкий. Він на межі життя і смерті", - зазначив він.

Читайте також: Порошенко нагородив орденами трьох загиблих під Радою нацгвардійців

Нагадаємо, 31 серпня загинув 24-річний солдат Нацгвардії Ігор Дебрін. Сьогодні померли від отриманих поранень службовці Національної гвардії України Дмитро Сластніков 1994 року народження та Олександр Костина 1995 року народження.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали 132 співробітника МВС і Нацгвардії України.