Глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков розповів про інцидент, що стався з ним під час виступу у Львові.

Як повідомляє 24 канал, він прокоментував інцидент під час візиту до Івано-Франківська, де проходить набір у нову поліцію.

"Львів'яни бувають теж дурні, вибачте, як і дурні харків'яни, і взагалі люди бувають різні. Але якщо ви мене розумієте - будь то я українською мовою кажу, або російською, - головне, що ви мене розумієте. Якщо хтось хоче випендритися і подати до суду на міністра і тим самим зробити собі славу, то нехай", - відповів Аваков.

Нагадаємо, що глава МВС у Львові почав виступати українською, але швидко перейшов на російську мову. Львів'яни різко відреагували на такий вчинок міністра.

Активіст Святослав Літинський подав до суду на чиновника.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читайте також: Активіст зі Львова подав до суду на Авакова

"Суд проти Арсена Авакова відбудеться в четвер 03.09.2015 у Львові. Наша вимога: зобов'язати МВС надати Літинському автентичний переклад на державну мову виступу міністра внутрішніх справ", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, сьогодні, 3 вересня в Івано-Франківську стартує набір у нову поліцію.