Росія відправляє колишніх українських військовослужбовців, які зрадили присязі і перейшли на службу до окупантів, воювати до Сирії.

Про це повідомляє Inforesist, посилаючись на дані екс-нардепа Андрія Сенченка.

Він зазначив, що у Криму почалася утилізація "покидьків".

"Росія без черги і без заперечень відправляє воювати до Сирії колишніх українських військових, що зрадили присязі й перейшли на службу до окупантів. Квитки в один кінець на сирійські курорти отримують і ті, кого раніше перевели на службу в менш престижні місцевості Сахаліну, Читинської області і подібних регіонів", - наголосив екс-нардеп.

Такі "привабливі" пропозиції, за його словами, "готують для продажних ментів, прокурорів і сбушників".

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Читайте також: Інформацію про російських військових у Сирії перевіряють США

Сенченко іронізує, що "українська військова прокуратура і суди можуть залишитися без роботи".

Нагадаємо, видання The Washington Post повідомляло, що відповідно до останніх звітів з відкритих джерел та фотографій російської військової техніки в Сирії можна зробити висновок про нарощування Москвою своєї військової присутності в регіоні. Перекидання російських військ має на меті всебічну підтримку режиму Башара аль-Асада.