В Італії 18-річна українка Наталія Махмут перемогла в етапі престижного конкурсу Europe Top Model, який відбувся в Табьяно, провінції Парми. Про це пише Styler.

Дівчина заявила, що зараз всі її сили спрямовані на навчання, але про кар'єру моделі вона обов'язково подумає.

"Мила вісімнадцятирічна дівчина з карими очима має українське походження, але тепер живе в Борготаро. Вона бездоганно володіє італійською мовою, без акценту, багато хто вважає, що вона корінна італійка", - пише про Наталю італійське видання.

Читайте також: 12-річна українка стала переможницею конкурсу малюнку ООН

Відзначається, що дівчина переїхала в Італію шість років тому разом з батьками. Зараз вона вчиться на бухгалтера, а у вільний час в якості волонтера допомагає літнім людям.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нагадаємо, вперше в історії титул найкрасивішої жінки дістався представниці корінного населення Америки. Титул "Місіс Всесвіту - 2 015" завоювала Ешлі Бернхам - індіанка з канадського племені.