Державна служба статистики оприлюднила данні про заробіток українців у серпні цього року. У порівнянні з аналогічним періодом 2014 року працівники українських компаній почали отримувати на 19,2% менше.

Падіння заробітної плати у значній мірі спостерігалось в Івано-Франківській, Рівненській, Хмельницькій, Волинській, Черкаській, Чернівецькій, Миколаївській, Київській, Кіровоградській і Житомирській областях. У цих регіонах українці отримують на 20% менше, ніж у минулому році.

Також у державній службі повідомили, що найбільша середня зарплата саме у столиці - 6 609 гривень. Тоді як у Тернопільській області у середньому заробляють 2 963 гривні.

Читайте також: Через санкції проти РФ "Жуляни" ризикують втратити третину доходу

Найбільше зарплата зросла у сфері торгівлі та ремонту транспортних засобів та мотоциклів. Працівники цих компаній заробляють на 43,7% більше, ніж у минулому році.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще