У Львівській області знайдено тіло президента банку "Аркада" Сергія Сущева, який значився зниклим з 18 вересня. За підозрою у вбивстві затриманий його водій.

Відповідну заяву зробили в прес-службі Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області.

За даними відомства, тіло банкіра з вогнепальними пораненнями знайшли в середу, 23 вересня, недалеко від села Раковець Пустомитівського району Львівської області.

У свою чергу в прес-службі банку "Аркада" повідомили, що фінустанова отримала офіційне підтвердження ГУ МВС України у Львівській області щодо досудового розслідування у кримінальному провадженні безвісти зниклого президента банку "Аркада" Сущева Сергія Олександровича.

Згідно з повідомленням, розслідування у вищевказаномупровадженні доручено відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя і здоров'я людини СУ ГУ МВС України у Львівській області.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"25 вересня міліція затримала 29-річного жителя Києва, який працював водієм Сущева. Саме він повідомив про зникнення банкіра, - розповіли в прес-службі ГУ МВС. - Після затримання водієві оголошено про підозру у вчиненні вбивства".

Варто відзначити, що суд обрав для нього запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

За попередніми даними, водій убив банкіра на ґрунті неприязних відносин, а тіло сховав у лісі. Потім спалив автомобіль.

Читайте також: Підозрюваного у вбивстві Бузини залишили під вартою

Нагадаємо, президент банку "Аркада" Сергій Сущев зник у Львові 18 вересня під час ділового відрядження до Львова. 20 вересня його водій звернувся в міліцію і повідомив про зникнення банкіра. 21 вересня був знайдений спалений позашляховик і відкрито кримінальне провадження по статті умисне вбивство.

За даними Нацбанку України, на 1 липня 2015 року з розміром загальних активів банк "Аркада" займав 46-е місце (2,61 млрд/ грн) серед 127 діючих банків.