Відомий український письменник Андрій Курков побачив схожість між лідером кримськотатарського народу Мустафою Джемілєвим і духовним лідером тибетського народу Далай-ламою.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Мустафа Джемілєв все більше стає схожим на Далай-ламу. І по долі, і за значенням, і по відношенню світу до себе. Весь світ стає прихистком для того, у кого вкрали Батьківщину", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: До окупованого Севастополя повернули десятеро загиблих у Сирії - Джемілев

Варто відзначити, що Далай-лама є володарем Нобелівської премії миру. Свого часу він керував Тибетською державою, проте після вторгнення китайських комуністів він майже 10 років намагався співпрацювати з ними, а потім переїхав до Індії.

Популярні новини зараз
Війська Кім Чен Іна можуть увійти в Україну: чому потрібно "насторожитися" через союзництво РФ-КНДР Порошенко очолив рейтинг політиків, які шкодять Україні у війні з росією: спекулює на ЗСУ та несе негатив за кордоном Доведеться вмикати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів Гороскоп на тиждень 24-30 червня для всіх знаків Зодіаку: смуга удачі Тельців, напруга Водоліїв та розчарування Дів
Показати ще

Як повідомлялося, після незаконної анексії Криму Росією Джемілєв бореться за права кримських татар і наполягає на поверненні півострова під контроль Києву. 26 вересня Джемілєв став головою Нацради з питань антикорупційної політики України.