Чеська залізнична компанія LEO Express запустила рейс з Ужгороду та Мукачева до Праги. Пасажири зможуть прямувати з Закарпаття до словацького міста Кошице на автобусі, де потім пересядуть на прямий потяг до Праги.

Вартість цієї поїздки складатиме 21 євро в одну сторону. Тривалість рейсу займатиме майже всю ніч, але пересадка у Словаччині триває лише 43 хвилини.

Квитки на цей рейс можна бронювати вже зараз, а перший подібний рейс відбудеться вже 16 жовтня. Якщо замовляти попередній квиток на жовтень,то його вартість буде 21 євро. У листопаді буде трохе дорожче - 24,3 євро.

Пасажири зможуть обрати собі квиток трьох класів - Economy, Business та Premium. Також у вартість входить безкоштовний Wi-Fi та напої.

Читайте також: На Чернігівщині вуличні ліхтарі прикрасили малюнками (фото)

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Окрім Праги, LEO Express дає можливість також доїхати до словацької Жиліни. Така подорож обійдеться всього у 8,8 євро.