Генеральний прокурор Віктор Шокін з міркувань безпеки постійно змінює місця ночівлі.

Про це він розповів у інтерв'ю газеті "Факти".

"Охоронці періодично змінюють номери на машині, як і маршрути мого пересування, місця ночівлі. Я дійсно з метою безпеки зупиняюся в різних квартирах", – сказав Шокін.

Окрім цього, генпрокурор користується броньованим автомобілем "Мерседес-Бенц".

"Не так давно я зробив заяву про можливий замах на своє життя. Оприлюднив цю інформацію після того, як у нас в прокуратурі знайшли у схованці револьвер, повністю придатний до стрільби, хоч і без набоїв. Я розцінив це як попередження: мовляв, хлопець, не грайся, якщо ми змогли пронести сюди пістолет, то можемо піти й далі", – пояснив генпрокурор.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Читайте також: Шокін взяв в оренду броньований Mercedes через погрози

За його словами, броньований "Мерседес" Генпрокуратура взяла в оренду на рік.

"Відповідний автомобіль Генпрокуратура знайшла в компанії, яка надає їх в оренду, оформила договір на рік, тому що, може, я піду раніше. В житті різне трапляється. Якщо я не помиляюся, вартість оренди броньованого "Мерседеса", що має вищий ступінь захисту, становить близько 12 тисяч гривень на місяць", – сказав Шокін.