2 листопада 2000 року в лісі під Києвом знайшли тіло Гергія Гонгадзе. Кому належить обезголовлене тіло встановили тільки після затяжних експертиз. Повідомляє День.

Розслідування смерті головного редактора інтернет-газети "Українська правда" набуло широкого розголосу та вважається найрезонанснішою кримінальною справою сучасності. Встановили, що Гонгадзе викрали за вказівкою колишнього президента Леоніда Кучми. Виконавця вбивства Олексія Пукача засудили, але головні фігуранти справи на свободі, хоча є свідки та докази.

За 15 років, попри обіцянки влади, справу до кінця так і не довели.

Читайте також: Арешт "міністра" "ДНР" Тимофеєва виявився фейком

Нагадаємо, що Георгія Гонгадзе посмертно нагородили званням Героя України. Без батька ростуть доньки-близнюки Нана та Соломія, які разом з мамою Мирославою Гонгадзе живуть у Вашингтоні.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще