Голосіївське райуправління МВС відкрило кримінальне провадження за фактом зникнення на території окупованого Криму представника Автомайдану, друга засудженого в Росії кінорежисера Олега Сенцова Василя Черниша.

Про це повідомили в столичному МВС.

За даними правоохоронців, активіст пропав 15 березня 2014 року в Севастополі, за день до того, як у Криму провели незаконний референдум про статус півострова.

Читайте також: В столичному театрі Франка покажуть виставу за п'єсою Сенцова

Як повідомляють Крим.Реаліі, координатор Кримської правозахисної групи Ольга Скрипник вважає, що викрасти активіста могла місцева "самооборона" або російські спецслужби.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Відзначимо, що Олег Сенцов брав участь у пошуках зниклого активіста Автомайдану, після чого ФСБ звинуватила кінорежисера в тероризмі.