Черговий політичний скандал вибухнув в Одесі. Три мільйони гривень, які Саакашвілі витратив на рекламу своєї діяльності на одному з центральних каналів, взяли з благодійного фонду для учасників АТО.

Про це повідомляє ТСН.

Голова області контакту з пресою уникає. Зазвичай балакучий одеський керівник не лише сховався від запитів журналістів. Він скасував заплановане спілкування з пресою в Івано-Франківську.

В свою чергу, цей інцидент коментує фонд "На благо Одеси". Там кажуть, що немає жодних порушень, бо телевізійний ролик є соціальною рекламою.

Згідно з поясненням, у відео продемонстровано досягнення команди Саакашвілі в Одесі, а метою його є популяризація реформ і звіт перед городянами про виконану роботу. Варто зазначити, що ця організація створювалася для допомоги воїнам, що повернулися з АТО. Зокрема, для забезпечення правоохоронців та від розхитування ситуації у місті.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Читайте також: Я не збираюся ставати прем'єром України - Саакашвілі

Фінансування реклами Саакашвілі з грошей фонду обурило громадських активістів, одеситів та нардепів. Останні наголошують, що подібні джерела фінансування для політичної реклами мають усі підстави для порушення кримінальної справи. Відповідний запит уже направлений до Генеральної прокуратури України.