В умовах енергоблокади у жителів Ялти почали здавати нерви.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написала мешканка Ялти Ірина Іванова.

"Крим. Ялта 13:20 за київським часом. Ялта згасла і вже не запалюється, модні генератори Путіна здохли, бо немає нафтопродуктів, путінські ватні адвокати понурили голову. Гуманітарний окріп і юшка збирає людей, як на референдум. У чергах всі винять Путіна і Аксьонова, але, як не дивно, риторика змінилася, і Україну вже ніхто не звинувачує", - написала вона.

За словами ялтичанки, місцеві жителі тільки зараз почали розуміти, наскільки сильно анексований півострів залежить від України, в той час як Росія демонструє свою безпорадність в умовах дефіциту електроенергії.

Читайте також: Чергова кримська хвиля акції "Путін, забирайся" (фото)

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Розмови, в основному, про те, що Путін же нам обіцяв і у важку хвилину кинув, зрадник. Незадоволених вже критична маса. Дефіцит хліба - черги, як в мавзолей - такий хліб в Україні навіть собаки не їдять. Ріжуть дерева біля будинків, у парках, біля готелів - потім рубають - таке враження, що 1917 рік, їй Богу. Бомжам свято: у сміттєвих контейнерах багато різних продуктів. Ялтинці! Хіба ви про це мріяли? Хіба для цього ви звали Путіна? ", - обурюється жінка.