Виїзна комісія КМДА рушила перевіряти стан київських доріг на автобусі з надписом з відомого шоу-проекту "Танцюють всі". Про це сьогодні на своєму фейсбук повідомив активіст ГО " Зверинецький сквер " Євген Лебедєв, - повідомляє Знай.ua.

"Думаєте цей автобус привіз акторів до КМР? Ви помиляєтесь!Цим автобусом виїзна комісія КМДА вирушила перевіряти стан доріг м. Києва. Дуже символічно, бо на дорогах міста, особливо міжквартальних та дворових "ТАНЦЮЮТЬ ВСІ"", - пожартував активіст.

Читати також: У березні тарифи на проїзд в столиці піднімуться

Також активіст попередив, що завтра ряд київських забудовників проведе під стінами КМДА проплачену акцію протесту. "Зараз я можу підтвердити наміри забудовників провести завтра, 25.02.16р., мітинг під КМР. Будівельні компанії планують привести багато "мітингувальників". Інформацію підтвердили і в Київраді" – заявив Лебедєв.

Також Лебедев наголосив, що мафія забудовників робитиме все, щоб активісти, які борються із незаконними забудовами в Києві, боялись їх. Нагадаємо, ГО "Зверинецький сквер" постійно бореться з забудовниками в столиці, відстоюючи права киян на парки та дитячі майданчики.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще