Екс-чемпіон WВА в другій легкій вазі американець Джейсон Соса (20-4-1, 15 КО) прокоментував майбутній бій проти українського чемпіона WBO Василя Ломаченка (7-1, 5 КО).

Соса має намір працювати за чітко збудованим планом, а також зазначив, що статус андердога грає йому на руку.

"Мені потрібно бити Ломаченко всюди, де тільки можна. Я багато працював, так що повинен вийти в ринг і зробити все правильно, попрацювати за книжкою. У мене є відмінний план і я збираюся показати людям, як він працює", – передає слова Джейсона НВО.

Дивіться відео традиційної битви поглядів Василя Ломаченка і Джейсона Соси:

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, 8 квітня на арені MGM National Harbor (Оксон Хілл, Меріленд, США) відбудеться бій Ломаченко - Соса. За прогнозами букмекерів, Василь Ломаченко є явним фаворитом цього поєдинку.

Вечір боксу транслюватиме американський телеканал НВО в прямому ефірі. В Україні в прямому ефірі бій Ломаченко - Соса покаже телеканал Інтер. Початок трансляції – 9 квітня о 05:00 ранку за київським часом.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко отримав діамантовий перстень від WBO.