Головний тренер англійського "Челсі" Жозе Моурінью вважає, що преса і вболівальники мають підтримувати його незалежно від результатів, які показує команда.

Про це він заявив виданню Sky Sports.

Португалець зазначив, що є люди, які не раді великій кількості успіхів.

"Руні грав жахливо, потім побив рекорд Англії і раптово став кращим гравцем в історії англійського футболу. Він фантастичний гравець, незалежно від того, забиває він голи чи ні. Я фантастичний тренер тоді, коли ми виграємо матчі, і тоді, коли програємо", - наголосив Моурінью.

Експерти, за його словами, отримують великі гроші не за те, щоб говорити елементарні речі. Португалець наголосив, що вони мають бути геніями у своєму аналізі, бо інакше - не заслуговують отримувати ці гроші.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги
Показати ще

Читайте також: Більше ніколи не запрошу Моурінью в Мадрид - Флорентіно Перес

Для вболівальників, за його словами, легко прийняти рішення чи підтримувати клуб.

"Ми виграли чотири титули АПЛ, три - з ним і один - з його командою. Цей хлопець непоганий. Давайте підтримаємо його, і ми зможемо виграти п'ятий титул", - наголосив він.

Нагадаємо, вчора лондонський "Челсі" виграв у "Маккабі" в першому матчі групового етапу Ліги чемпіонів з рахунком 4:0.