У хорватського футбольного агента Івіци Піріча виникли проблеми з в'їздом до Росії після того, як він організував лікування українських військовослужбовців із зони в АТО. Також хорват був організатором акцій гуманітарної допомоги дітям українських солдатів.

Про це повідомляє MatchDay.

Агент ФІФА Івіца Пірич представляє інтереси деяких футболістів на пострадянському просторі. Зокрема, в Росії та Україні. Хорват, за часів своєї спортивної кар'єри, грав за київські клуби "ЦСКА" і "Арсенал".

Після початку військових дій у Донбасі, за його словами, він не міг спокійно відреагувати на горе, яка зазнала Україна. Після цього він організував лікування українських солдатів у хорватських клініках, а також допоміг відправити 300 дітей військовослужбовців на відпочинок до Хорватії.

Читайте також: До українських військових надійшло три машини допомоги з Канади (фото)

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Реакція директорів деяких російських футбольних клубів на його вчинки не змусила себе довго чекати. Вони повідомили йому, що у нього будуть проблеми з отриманням візи на в'їзд до Росії. Причиною цього стало те, що "він допомагає українським фашистам, які вбивають російський народ".

Пірич, у свою чергу, пообіцяв, що у цих людей також виникнуть проблеми з в'їздом до Хорватії.

Нагадаємо, що в УЄФА вирішили призначити свого спеціального представника по Криму. Він займатиметься розвитком футболу на окупованому Росією півострові.