Футбольні збірні самопроголошених республік "ЛНР" та "ДНР" вирішили провести товариський футбольний матч. Сепаратисти проведуть зустріч в окупованому Луганську на стадіоні "Авангард".

До окупації території Донбасу бойовиками, на цьому стадіоні свої домашні матчі проводила луганська "Зоря". Вже більше року ця арена не приймає жодних спортивних подій, адже місцевий клуб вимушений грати матчі Прем'єр Ліги у Запоріжжі, а єврокубкові поєдинки у Києві.

Сепаратисти "республік" вже домовились про дату проведення поєдинку. Він відбудеться 19 вересня і буде вже не першим. На початку серпня збірні невизнаних адміністративних одиниць зійшлися у першому товариському матчі у Донецьку. "Господарі" перемогли 4:1.

Минулого літа стадіон "Авангард" потрапив під артилерійську атаку від бойовиків. У цей день "Зоря" за збігом обставин грала у Києві матч Ліги Європи з голландським "Феєнордом".

Читайте також: Запорізький "Металург" шукає нового власника та гроші на харчування

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Останній матч на "Авангарді" луганці провели 27 квітня 2014 року проти ужгородської "Говерли".