Екс-президент "Металіста" Олександр Ярославський розповів про ситуацію з харківським клубом.

"Мій "Металіст" - це той клуб, в який я вклав свою душу і понад двохсот мільйонів доларів. Це стадіон, база і зоряна команда, де грали Жажа Коельо, Шав'єр, Тайсон та інші. А що мені хочуть запропонувати сьогодні?" - прокоментував Ярославський чутки про своє повернення в клуб.

Коментуючи несподіваний і стрімкий злет нинішнього власника "Металіста" Сергія Курченко, Ярославський сказав наступне: "Якщо взяти шимпанзе і дати йому масу накрадених грошей, результат буде таким же".

Відзначимо, що Ярославський сказав ці слова на економічному форумі "Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи" у Харкові, пише у своєму блозі Ігор Левенштейн.

Читайте також: Знаменитий воротар "Металіста" очолив список Волонтерської партії

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, в грудні 2012 року Ярославський склав із себе повноваження президента "Металіста".

У лютому 2013 року президентом харківського клубу став Сергій Курченко, який зараз перебуває в міжнародному розшуку і переховується в Росії.