Організатори Олімпіади-2016 в Ріо-де-Жанейро скорочують витрати на проведення змагань, щоб бюджет вклався в 3,6 мільярда доларів. Скорочення доходить до 30 відсотків.

Директор Ріо-2016 з зв'язків з громадськістю Маріо Андрада заявив, що оргкомітет змушений економити.

"Часи марнотратства залишилися позаду. Щоб заощадити, нам потрібно проявити творчі здібності. Люди розчаровані розкішшю і надмірними витратами, нам необхідно затягнути наші пояси тугіше", - сказав Андрада.

Читайте також: У Бразилії затвердили гасло для Олімпіади-2016

За інформацією BBC, днями оргкомітет провів екстрене засідання у зв'язку з фінансуванням Ігор. Оргкомітет планує скоротити бюджет на проведення церемонії відкриття, на створення промо-роликів, програму підготовки волонтерів та інше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крім того, квитки на змагання продаються повільно: з п'яти мільйонів доступних квитків було реалізовано лише два мільйони.