Колишній тренер "Дніпра" Хуанде Рамос похвалив Євгена Коноплянку за темп його адаптації в іспанському чемпіонаті та клубі "Севілья".

Про це пише сайт Matchday.

"Процес його адаптації в чемпіонаті Іспанії проходить дуже добре. Іспанський футбол відрізняється від українського, тому я вважаю, що у нього все відбувається відповідно до нормальних часових відрізків, передбачених для адаптації гравця в команді", - заявив іспанський фахівець.

Читайте також: "Севілья" побажала Україні потрапити на Євро-2016

У "Севільї" Коноплянку використовують на обох флангах півзахисту і це для нього не зовсім звично, вважає Хуанде Рамос: "Так, дійсно, в "Дніпрі" він завжди грав зліва. Але зараз тренер "Севільї" ставить його на правий фланг, тому Коноплянка повинен спробувати проявити себе якнайкраще і на цій, не зовсім звичній для нього позиції".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, іспанський тренер Хуанде Рамос працював з дніпропетровським "Дніпром" з 2010 по 2014 рік. При ньому "Дніпро" ставав срібним призером чемпіонату України в сезоні 2013/14.