Неприємний інцидент трапився із футболістами португальського клубу "Брага" перед виїзним матчем із французьким "Марселем". Невідомі вкрали їхні бутси, які вони залишили у роздягальні стадіону "Велодром".

Про це повідомляє Канал 24.

За день до матчу футболісти спокійно тренувались, а після залишили увесь інвентар у роздягальні. Сьогодні зранку вони виявили, що взуття 20 гравців просто зникло.

Багато футболістів брали із собою по три пари взуття. Не було б нічого страшного, якщо б вони могли купити бутси у найближчому магазині. Але більшість спортсменів зв'язані контрактами з багатьма спортивними брендами і мусять грати лише у відповідних бутсах.

До того ж УЄФА повідомила, що "Брага" обов'язково має вийти на матч і ця причина не є поважною.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Представники футбольного клубу "Марсель" запевняють, що залишили приміщення зачиненим і не знають, куди могло дітися взуття.

У першому матчі між цими командами перемогу здобула "Брага". Португальці здолали французів із рахунком 3:2.

Читайте також: Бензема пов'язаний ще й з наркотиками

Цілком можливо, що "Марсель" використав такий хід, як стресову ситуацію для суперника. У 90-х роках команда під час зимового матчу зробила у роздягальні суперника справжню спеку, яка дуже розслабила футболістів перед другим таймом.