Капітан футбольної збірної Словенії Боштьян Цесар не втрачає оптимізму перед матчем-відповіддю проти України.

Про це повідомляє MatchDay.

"Відразу після матчу у Львові трохи опустили голови. Але тепер ще більше вірю, що ми можемо здивувати Україну", - сказав він.

Словенські футболісти, за його словами, мають бути зібрані з першої до останньої хвилини матчу. Цесар додав, що перед власними вболівальниками це буде легше зробити.

Капітан словенців розповів, що гравці збірної за деякими елементах гри не були агресивними та не накривали суперника. Він зазначив, що українські футболісти використала свої можливості, а словенські ні.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Читайте також: Букмекери вважають збірну України фаворитом у матчі-відповіді зі Словенією

"Очевидно, що ми будемо атакувати з перших хвилин, але не збираємося робити це безрозсудно. Ми повинні бути розумними", - наголосив Цесар.

Футболіст сказав, що вся команда не може йти в атаку, бо в такому випадку можна пропустити м'яч у власні ворота.

Нагадаємо, сьогодні пройде відбірковий матч до фінальної частини Євро-2016 між Словенією та Україною у Маріборі. Попередня гра закінчилась на користь українських футболістів з рахунком 2:0.