Керівництво МЮ підготувало величезну суму на трансфер валлійського вінгера "Реала" Гарета Бейла. "Червоні дияволи" готові викласти за 26-річного футболіста 143 млн євро, повідомляє ESPN.

За інформацією видання, гравець збірної Уельсу є пріоритетною ціллю для англійців. Бейл може повернутися на Британські острови вже наступного літа після Євро-2016.

Нещодавно з'являлась інформація, що президент "Реала" Флорентіно Перес має намір попрощатися із одним з ключових гравців. На вихід претендують саме Бейл та Роналду. Гравці не ладять між собою та гратимуть в одній команді.

З одного боку Роналду хоче спробувати себе у ще одному клубі. Це можуть бути все той самий МЮ або ПСЖ. Бейлу не дуже подобається у Мадриді і він також готовий залишити команду.

Читайте також: Неймар залишить "Барселону" через проблеми із податками

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, Бейл грав у "Тоттенгемі" і саме у Лондоні став світовою зіркою. "Реал" заплатив за нього 100 млн євро у 2013 році.