Сьогодні вранці грецькі правоохоронці отримали повідомлення про бомбу у будівлі місцевої Федерації футболу. Інформацію про потенційний теракт отримали європейські ЗМІ.

Невідома людина зателефонувала правоохоронцям об 11:20 та повідомила, що вибух має статися о 13:00. Наразі стражі порядку перевіряють достовірність інформації та проводять пошук у будівлі.

Нагадаємо, вчора у центрі Афін біля одного із бізнес-центрів стався вибух. Невідома людина активувала вибуховий пристрій у рюкзаку, який знаходився поруч. Ніхто із мешканців не постраждав.

Читайте також: "Динамо" проведе два матчі Єврокубків із порожніми трибунами

Після терактів у Парижі європейські футбольні спільноти регулярно отримують повідомлення про ймовірні теракти. Товариські матчі між збірними Бельгії та Іспанії у Брюсселі та Німеччини і Нідерландів у Ганновері скасували.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще