Британський боксер Тайсон Ф'юрі, який виступає у важкій вазі, після відкритого тренування знову поділився думкою про майбутній поєдинок. Він битиметься проти українця Володимира Кличка.

Про це повідомляє Вoxingscene.

Їх бій запланований 28 листопада в німецькому місті Дюссельдорфі. Британський спортсмен в черговий раз заявив про те, що легко впорається з українцем у поєдинку.

"Я думаю, що цей бій буде одним із найпростіших у моїй кар'єрі", - наголосив Ф'юрі.

Це, за його словами, може здатися дивним, адже Кличко був "супер-чемпіоном" протягом 11 років.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Читайте також: Ф'юрі погрожує скасувати бій з Кличком через рукавички

Він розповів, що "бачить дуже багато щілин в захисті українського боксера". Британець збирається використовувати їх у майбутньому поєдинку.

"Якби я міг вибрати будь-якого чемпіона для бою, я б вибрав його", - похизувався Ф'юрі.

Нагадаємо, раніше Володимир Кличко зазначив, що Тайсон зосереджений і готовий зіткнутися з труднощами, хоч і називає українця старим та повільним. Але український боксер пообіцяв повернути Ф'юрі до реальності під час поєдинку.