Відомий російський промоутер Володимир Хрюнов назвав сенсаційну причину поразки Володимира Кличка від Тайсона Ф'юрі.

"Питання в тому, чому Кличко нічого не робив на ринзі. Я уважно вивчав дані букмекерських контор. У сукупності на Тайсона Ф'юрі було поставлено більше 4 мільйонів фунтів стерлінгів. Навіть самі букмекери визнали, що це дуже дивно, якими б не були патріотичні британські любителі боксу. Так от, букмекери вважають, що Володимир поставив проти самого себе! Звучить цинічно, але чому б і ні", - здивував усіх у своєму інтерв'ю газеті "Спорт-Експрес" Володимир Хрюнов.

"Це разом пояснює те, як він виглядав на рингу. А виглядав він роботом, запрограмованим на поразку. Здається, при дуже хороших коефіцієнтах на перемогу Ф'юрі тепер уже екс-чемпіон світу просто використав свій шанс відмінно заробити. Володимир і так отримав за вихід на ринг більшу суму, а тут був варіант її подвоїти. Не варто забувати, що брати Клички створили найкрутіший бізнес-проект в історії професійного боксу і всі ходи прораховують", - сказав Хрюнов.

Читайте також: Бій Кличко - Ф'юрі найбільш рейтингова спортивна трансляція року

Нагадаємо, Володимир Кличко програв Тайсону Ф'юрі одноголосним рішенням суддів і втратив всі чемпіонські пояси.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще