Жерар Піке сьогодні має влаштувати для усього міста Барселона свято із алкоголем та їжею. Іспанські футбольні чиновники дискваліфікували "Реал" із Копа дель Рей.

Про це повідомляє видання As.

Нагадаємо, на матч Кубку країни із "Кадісом" Рафаель Бенітес випустив на поле Дениса Черишева. Росіянин ще у минулому сезоні перебрав жовтих карток у складі "Вільярреала", тому і мав відпочивати. Але він не тільки вийшов на поле, але й забив гол.

Керманич команди, який і без того має репутацію невдахи, дізнався про заборону вже під час матчу та замінив Черишева. Але було пізно. Керівництво "Кадіса" подало апеляцію, яку з радістю задовольнили чиновники.

Читайте також: Футболісту "Барселони" дали рік у в'язниці

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Футбольний світ просто шокований компетенцією менеджменту "Реала". Як взагалі найбагатший клуб у світі міг "провтикати" дискваліфікацію гравця?

У будь-якому разі вже нічого не виправиш, а "Реал" може спокійно відпочивати. Футболістам "Кадіса" пощастило, адже навряд команда здолала б навіть резервну команду мадридців.