Форвард італійського клубу "Емполі" Массімо Маккароне відзначив гол у ворота "Болоньї" дуже неспортивним чином. Футболіст схопив у фаната на трибунах бокал пива та ковтнув напою.

"Та це ж були мої друзі. Так, вони уболівають за суперника, але дружба - це найголовніше. Ми вирішили разом попити пива", - прокоментував 36-річний нападник після матчу.

Маккароне мав повне право скоїти цей вчинок, адже він відзначився у воротах суперника двічі а його команда перемогла з рахунком 2:3. Зазначимо, що після цієї перемоги скромний "Емполі" піднявся на високу для себе шосту сходинку.

Цікаво, що суддя поєдинку навіть не показав футболісту жовту картку. Тренер команди Марко Джампаоло поки не коментував вчинок Маккароне.

Читайте також: Президент ПСЖ відхрестився від покупки Роналду

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зазначимо, що Массімо Маккароне має насичену кар'єру. В Італії він пограв щонайменше за п'ять середніх клубів, але справжню славу здобув виступаючи за англійський "Мідлсбро".