Зоряний нападаючий французького футбольного клубу "ПСЖ" і збірної Швеції Златан Ібрагімович зізнався, що в дитинстві любив красти. Гравець поділився історією про своє тяжке дитинство.

Про це повідомляє Ukrainefootball.

Футболіст є відомим бунтівником і забіякою. Це стосується, як ситуацій на полі, так і поза ним. У гравця шведський паспорт, але він має боснійсько-хорватські корені. Балканський темперамент дуже часто дає про себе знати.

"Я жив у хаосі, в передмісті Мальме - Розенгард, відомому як гетто, в якому проживають люди з Балканського півострова", - розповів він.

Особливо тяжко футболістові було, коли його батьки розлучилися. Тоді йому було всього лише два роки. З тих пір вулиця і її порядки перетворилися для Ібрагімовича в шкільну науку.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

34-річний футболіст зазначив, що побоїща були звичайним явищем на вулиці.

Читайте також: Екс-гравець "Шахтаря" опинився в індійській в'язниці (фото)

"Я бився і навіть крав велосипеди, солодощі, пізніше - автомобілі", - додав він.

Футболіст наголосив, коли йому щось потрібно і не було можливості купити це в магазині, то він просто крав необхідні речі. Гравець поділився, що якось вкрав колеса у листоноші, а пізніше і велосипед у свого тренера.

Він йому знадобився, щоб не йти додому з тренування п`ять кілометрів пішки. Тренер, за його словами, міг вигнати його за цю провину. Ібрагімович підкреслив, що наставник не зробив цього, бо вірив в нього, як у гарного гравця в майбутньому.