Перед матчем 19-го туру чемпіонату України з Динамо, який відбудеться вже цієї суботи, луганська Зоря взяла в оренду у російського Рубіну свого колишнього виконавця Андрія Пилявського. Захисник вже прибув у розташування команди Юрія Вернидуба на навчально-тренувальний збір у Туреччину.

Як інформує офіційний сайт Зорі, досягнута домовленість між луганським клубом і казанським Рубіном, якому належать трансферні права на футболіста, що Андрій продовжить свою кар'єру у складі українського клубу. Захисник буде виступати в складі Зорі під 99-м номером на правах оренди строком на один рік.

Нагадаємо, що Андрій Пилявський вже грав за Зорю, починаючи з сезону-2014/2015. За цей час футболіст провів у футболці "чорно-білих" 32 матчі в чемпіонаті, чотири гри в Кубку країни і чотири матчі в Лізі Європи.

Після Зорі Андрій виступав у Рубіні, а також вісім матчів провів у складі Ворскли.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що екс-динамівець розкрив секрети клубних медиків.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще