Суперзірка Барселони Лео Мессі сьогодні прилетів до Єгипету в рамках сімейної оздоровчої кампанії по боротьбі з гепатитом С. Візит Мессі в північноафриканські країни був запланований раніше двічі, але кожного раз йому довелося відкладати.

Перший візит повинен був бути в грудні, але був відкладений після вибуху собору в Каїрі. Потім Мессі повинен був приїхати минулого тижня, але ця поїздка відмінилася після того, як Барселона поступилася 0:4 ПСЖ у Лізі чемпіонів.

Першою зупинкою Мессі в Єгипті були всесвітньо відомі піраміди. Як повідомляє місцева преса, візит Мессі багатьох наштовхнув на думки про жорстку експлуатацію безпеки. Відзначається, що охорона Мессі в Єгипті була просто неймовірною. Це треба було бачити!

Кампанія координується Міністерством туризму і охорони здоров'я Єгипту і розпочата єгипетським урядом для того, щоб мотивувати пацієнтів гепатиту C з усього світу звернутися за лікуванням в Єгипет, оскільки це дешевше і ефективніше.



Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще