Голова UFC Дана Уайт розповів про подальшу долю російського бійця Хабіба Нурмагомедова (24-0) в UFC:

"Нурмагомедов залишається в UFC. Він – частина нашої організації. Давайте не будемо чіпати його зараз. Думаю, що найгірше через ситуацію, що склалася саме йому. Я знаю, як він хотів цього бою, як він йшов до нього. Хабібу варто задуматися про підготовку до поєдинку, про роботу дієтологів. При цьому йому потрібно щось міняти. Це однозначно. Такі страшні зскидання ваги – це небезпечно. Нехай подумає про це гарненько", – заявив Дана Уайт в інтерв'ю Известиям.

Нагадаємо, 4 березня на турнірі UFC 209 в Лас-Вегасі (США) мав відбутися бій Хабіба Нурмагомедова проти Тоні Фергюсона, але був скасований через проблеми Хабіба зі здоров'ям. Поєдинок був скасований після того, як за кілька годин до зважування росіянин був госпіталізований. Причиною називається аномальне скидання ваги.

Незважаючи на те, що бій не відбувся, Фергюсон отримав гонорар за поєдинок. Переможець цього бою повинен був стати тимчасовим чемпіоном в легкій вазі.

Пізніше Нурмагомедов вибачився за скасований бій, а його тренер і батько Абдулманап Нурмагомедов заявив, що Хабіб сам винен у зриві бою.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Фергюсон назвав свої умови бою з Нурмагомедовим.