Дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі українець Володимир Кличко (64-4, 54 КО) активно готується до майбутнього бою проти Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО), який відбудеться 29 квітня.

Боксер поділився новими фотографіями з тренувального табору. Так, Володимир працює над підвищенням швидкості, мобільності, рухливості та поліпшенню захисних навичок.

Велика увага приділяється силовій підготовці.

Також Володимир, який працює під керівництвом Джонатон Бенкса, багато часу приділяє вивченню супротивника і підготовці тактики на майбутній бій.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

40-річний Володимир Кличко вважає, що його досвід допоможе здобути перемогу в майбутньому бою. У свою чергу, Джошуа впевнений, що зможе нокаутувати Кличка.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже продані. Зараз американські канали борються за право показати бій Кличко – Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, журналісти британського видання Sky Sports, серед яких колишній чемпіон світу Джонні Нельсон, відвідали Київ для того, щоб подивитися, як тренується Кличко.