Детективи Національного антикорупційного бюро України пояснили підстави затримання колишнього нардепа Миколи Мартиненка.

Про це повідомляє УНІАН.

У НАБУ відзначили, що процедура була цілком законною і проводилася виключно із однією метою – не допустити втечі екс-депутата.

Той факт, що затримували Мартиненка без постанови суду, аргументують уникненням підозрюваним слідства. Він також не виходив на зв’язок – телефон регулярно був вимкнений, перестав користуватися особистими авто та їздити за звичними адресами.

Детективи знайшли його у приймальні депутата Дениса Дзендзерского, де він просидів цілих шість годин. У відомстві підкреслили, що справу проти екс-депутата не сфабриковано і політичних мотивів у ній немає, адже докази розкрадання ресурсів збирали за допомогою іноземних фахівців.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що екс-депутата Миколу Мартиненка відпустили на поруки колег із фракції.