20 квітня представники НАБУ затримали ще одного підозрюваного у справі екс-депутата Миколи Мартиненка про відкати за контрактами "Енергоатому".

Про це повідомила прес-служба бюро.

"20 квітня детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримали другу особу за підозрою у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст. 255 ("Створення злочинної організації"), ч. 5 ст. 191 ("Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем") Кримінального кодексу України", – повідомили в НАБУ.

На даний момент йому не вручили підозру. Ім'я фігуранта не вказується. Зазначається, що слідчі підозрюють затриманого у забезпеченні координації між компанією-посередником та ДП "Східгзк".

Він фігурує в іншому кримінальному провадженні про збиток ВАТ "Одеський припортовий завод". Відкати в даній справі склали 205 млн грн. Цей чоловік має статус обвинуваченого.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Мартиненко затримали 20 квітня. Йому вручили підозру і відправили в СІЗО, де він пробуде до ранку, 21 квітня. За попередньою інформацією, в цей день відбудеться суд.