Затриманому напередодні колишньому депутату Миколі Мартиненко загрожує від 8 до 12 років ув’язнення.

Про це журналістам розповів керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, передає "УНІАН".

За словами прокурора, Мартиненко підозрюється у скоєнні особливо тяжкого злочину - завданні збитків ДП "Східний гірничо-збагачувальний комбінат", тому вимагатиме якомога суворішого покарання. Також САП готується до потужного спротиву адвокатів підозрюваного.

В той же час Назар Холодницький припустив, що у справі можуть з’явитися нові підозри.

Інформаційний портал "Знай.ua" нагадує, що напередодні ввечері детективи НАБУ затримали екс-нардепа Миколу Мартиненка за підозрою у справі про отримання відкатів за контрактами "Енергоатому".

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Підозрюваний одразу ж спростував усі обвинувачення, заявивши, що справа проти нього сфальсифікована за вказівкою директора антикорупційного відомства Артема Ситника.

Наступного дня Назар Холодницький розповів, що антикорупційна прокуратура визначилася із мірою покарання для затриманого і вимагатиме у суді утримання під вартою не менше 60 діб, але розглядає також альтернативний варіант - внесення застави у розмірі 300 мільйонів гривень.