Цілком ймовірно, що справу колишнього президента України Віктора Януковича про державну зраду розглядатиме повний склад суддів.

Таке сподівання висловив прокурор у справі Януковича Руслан Кравченко, передає 112.ua. Він додав, що підготовче судове засідання відбудеться 4 травня.

Коментуючи звільнення судді Дмитра Камбулова, одного з членів колегії, прокурор пояснив, що заяву про звільнення і вихід на пенсію суддя подав під час процесу по "Торнадо", при цьому він попросив відстрочити прийняття рішення по його заявах до закінчення розгляду справи.

"Я не бачу ніяких зв'язків зі справою Януковича. Вища рада правосуддя вирішив його звільнити згідно із заявою, яке, як мені відомо, він подав ще в 2016 році ", - підкреслив Кравченко.

Суддю Оболонського райсуду Києва Дмитра Камбулова Вища рада правосуддя звільнила вчора, 25 квітня, відповідно до поданої ним заяви. Він мав розглядати справи проти Віктора Януковича у складі колегії, але він не пов’язує рішення про звільнення зі справами проти екс-президента.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Оболонський райсуд столиці викликав екс-президента-втікача на засідання у справі про держзраду 4 травня на 10 годину.