Відомий французький боксер Жоанн Дюопа (34-4, 21 КО) стане спаринг-партнером дворазового чемпіона світу в суперважкій вазі Володимира Кличка (64-4, 54 КО) під час підготовки українця до майбутнього поєдинку проти володаря чемпіонського пояса IBF Ентоні Джошуа (18- 0, 18 КО).

36-річний французький боксер на прізвисько "Reptile" займає зараз 11-й рядок рейтингу WBC. Його зріст 195 см, а розмах рук 210 см, і він відомий своїм "незручним" стилем боксування.

Рік тому Жоанн Дюопа брутально нокаутував Роберта Хеленіуса, завдавши йому першої поразки в кар'єрі. В кінці 2016 року Дюопа був жорстоко нокаутований Олександром Повєткіним (31-1, 23 КО), після того як бій Повєткіна з Бермейн Стіверном був скасований. У березні цього року Жоанн Дюопа допомагав в якості спаринг-партнера Маріушу Ваху готуватися до бою проти Еркана Тепера, в якому поляк здобув перемогу.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

41-річний Володимир Кличко вважає, що його досвід допоможе здобути перемогу в майбутньому бою. У свою чергу, Джошуа впевнений, що зможе нокаутувати Кличка.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Дивіться відео битви поглядів Володимира Кличка і Ентоні Джошуа:

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже продано. Зараз американські канали борються за право показати бій Кличко – Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, хто буде битися в андеркарті бою Кличко - Джошуа.