Журналісти видання Los Angeles Times оприлюднили інформацію про те, скільки організатори заробили на поєдинку чемпіона світу за версією WBA, WBC, IBF, IBO в середній вазі Геннадія Головкіна (37-0, 33 КО) і Даніеля Джейкобса (32-2, 29 КО) .

Так, квитки на бій Головкін - Джейкобс принесли 3,7 мільйона доларів. Про це журналіст видання Ленс Пагмайр повідомив в своєму Twitter.

"Як повідомляє моє джерело, попередні звіти по PPV бою Головкін - Джейкобс показують від 130 до 150 тисяч проданих трансляцій. Люди з команди Головкіна впевнені, що підсумкова цифра буде вищою за 150 тисяч. HBO поки мовчить. Ми знаємо, що в Madison Square Garden було продано квитків на суму 3,7 мільйона доларів. Це перевищує продаж квитків на бій проти Лем'є, що склали 2 мільйони", – написав він.

Нагадаємо, 18 березня в Нью-Йорку (США) на арені Madison Square Garden Головкін переміг за очками американця Деніела Джейкобса, відстоявши всі належні йому титули. А Джейкобс впевнений, що в бою з Головкіним була нічия.

Після бою тренер Головкіна заявив, що Геннадій не такий точний, як раніше, але все одно задоволений роботою свого підопічного.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Аналітики вважають, що Головкін стає вразливим через вік.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Як раніше повідомляв портал Знай.ua, команди Геннадія Головкіна і Біллі Джо Сандерса ведуть переговори про бій.

Фото – Getty Images