Міністр інформаційної політики Юрій Стець задекларував три квартири, будинок і три машини.

Відповідні дані занесені в Єдиний державний реєстр декларацій.

Згідно з документом, він отримав за 2016 рік зарплату у розмірі 149 тисяч гривень, а також 12 тисяч – проценти банку і 128 тисяч пенсії. Крім цього, міністр зазначив страхові виплати в розмірі близько 119 тисяч. При цьому в банку у нього лежать 203 тисячі гривень і близько трьох тис. доларів.

Він також не забув вказати суму, яку позичив: 50 тис. доларів і 40 тис. євро.

Стець володіє двома земельними ділянками, приватним будинком і трьома квартирами в столиці. З машин він задекларував Lexus RX350, Volkswagen EOS і Infiniti FX 37

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Яна Конотоп – його дружина, отримала 75 тисяч гривень за 2016 рік. Це зарплата за роботу телеведучою в "НБМ". На "5 каналі" їй заплатили, згідно з документом, близько 22 тис. грн. А 124 тисячі гривень гонорару їй заплатив Олексій Лежанин.

Конотоп зберігає в банку близько 333 тис гривень. Дала в борг – 50 тисяч доларів і 30 тис. євро.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", до порівняння, міністр закордонних справ Павло Клімкін зазначив у своїй декларації, що не володіє житловою площею та їздить на стареньких авто.