Сварка біля столичного ресторану "Хмелі-сунел» на вулиці Омеляновича-Павленка (колишня вул. Суворова) закінчилася стріляниною, внаслідок якої чоловікові прострелили ногу.

Як повідомили у поліції Києва, правоохоронцями затримані двоє людей. Інші деталі інциденту поки що не розголошуються. На місці події працює слідчо-оперативна група.

Це не перший випадок перестрілки в центрі столиці за останній тиждень. 23 березня на очах у десятків перехожих був убитий екс-депутат російської Держдуми Денис Вороненков. Момент убивства потрапив в об’єктив камери спостереження. Охоронець Вороненкова смертельно травмував кілера, той згодом помер у лікарні.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що вбивця екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова точно знав, кого повинен вбити, і готувався до злочину, не розраховуючи самому розпрощатися з життям. Те, що Павло парші в 2015 році повернувся в Україну і пішов служити в гвардію, було виконанням завдань російських спецслужб, з якими вбивця Вороненкова зв'язався ще в 2014 році.