Діти українського президента Петра Порошенка взяли участь у традиційній фотосесії напередодні випускних іспитів у британському "Конкорд коледжі".

Відповідні знімки вони опублікували в Instagram.

Молодший син глави держави виявився найбільш розкутим серед усіх однокурсників – Михайло навіть зважився оголити торс, а от двійнята Олександра та Євгенія були більш скромними.

Дівчата цього року закінчать навчання, а Михайлу залишився ще один рік.

Слід відзначити, що "Конкорд коледж" спеціалізується на підготовці студентів з різних країн до вступних іспитів у кращі університети Британії.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Заклад-пансіон знаходиться в графстві Шропшайр, а приблизна вартість року навчання тут стартує від 1,3 мільйона гривень.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що кремлівські пропагандисти "відправили" сина Порошенка у табір на території анексованого Криму.