Замах на ватажка терористів "ДНР" Олександра Захарченка більше нагадує добре підготовлене і сплановане інсценування.

Про це повідомив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, передає Politeka. Він назвав вся дія з вибуху у Саур-Могили звичайним шоу, яке розіграли терористи.

"Барон Донецький вирішив влаштувати шоу з замахом. Шість (!) вибухових пристроїв. За кілька хвилин до прибуття. Донецький Народний цирк! Граф Луганський нервово курить - не здогадався і собі таке шоу влаштувати", - посміявся з "замаху" заступник міністра.

Перед кортежем ватажка бойовиків Олександра Захарченко вранці 8 травня прогриміла серія вибухів. Він разом зі своїми поплічниками на автомобілі прямував до меморіального комплексу "Саур-Могила".

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко вже оголосив винуватців, які організували вибухи на шляху його кортежу.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще