Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов не ображається на своє прізвисько "Кривавий пастор", яке йому приписала росіяни.

Про це він повідомив в інтерв'ю BBC. Турчинов зазначив, що йому пощастило з прізвищем набагато більше, ніж російському президенту Володимиру Путіну.

"Ви знаєте, мене і раніше" пастором "називали, але росіяни додали" Кривавий ", мабуть, вважаючи, що я їх кров'ю снідаю, а іноді і вечеряю. Якось спокійно я до цього ставлюся, навіть звик. Я думаю, це прізвисько значно краще, ніж те, що українці дали Путіну ", - підкреслив секретар РНБО.

Турчинов додав, що в України немає іншої альтернативи, окрім як перемагати у війні. Він сказав, що потрібно просуватися на схід країни, але головне - не проскочити кордон.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Санкт-Петербурзі жителі міста заспівали відому пісню про Путіна. Українські футбольні вболівальники придумали композицію "Путін-х * йло" з початком російського агресії проти України.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще