Мешканці Санкт-Петербурга після недавнього вибуху в метро згадали пісню про прекрасного російського диктатора, яка вже стала притчею во язицех.

Люди зібралися на одній із площ і почали співати "Путін х...ло". Навіть дивно, як це на рівному місці не з'явилися силовики, і не почали розганяти всіх кийками і сльозогінним газом, не кажучи вже про те, що всі учасники "музичного вечора" повернулися додому, а не поїхали до однієї з поліцейських ділянок.

Люди, перебуваючи в піднесеному настрої, підспівували хлопцеві, який задавав тон всьому культурному заходу, співаючи куплети під гітару. Це вселило віру в українських користувачів соцмереж: не все втрачено, не всі плутають поняття царя і диктатора, жорстокості і волі. Горезвісна пісня була мегапопулярною в Україні рік-два тому.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв про те, що 3 квітня в метро Санкт-Петербурга прогримів потужний вибух: багато людей загинуло, ще більше поранених. У мережі показали наслідки трагедії.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще