Хвилю активного обговорення в соціальних мережах викликали емоції міністра культури РФ Володимира Мединського. Користувачів розсмішило розчулення його обличчя під час зустрічі з президентом Володимиром Путіним.

Відео із зустрічі розмістили в Twitter. Путін спілкувався з творцями російського фільму "Час перших". На зустрічі були актор Євген Миронов, космонавти Валентина Терешкова та Олексій Леонов, які консультували творців кінострічки. Але головним персонажем зустрічі став міністр. Його неймовірно порадувало рукостискання президента. Але його обличчя стало особливо нудотно-солодким, коли Путін обіймався з Леоновим.

"Так! Забули Усманова! Новий мем – обличчя Мединського після рукостискання Путіна", - прокоментували автори мікроблога.

Деякі користувачі припустили, що після зустрічі міністр ще довго виляв хвостом. Інші припустили, що його посмішка безпосередньо відображає його душ. Частина користувачів вважає, що Мединський кілька днів не буде мити руку після рукостискання Путіна.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, російський військовий експерт нарешті знайшов причину, чому російські ЗРК не збили американські ракети в Сирії. Їм завадила, за його словами, кривизна поверхні нашої планети.