Російський лідер Володимир Путін заявив, що готовий відновити дію меморандуму запобігання інцидентів у Сирії, укладеного раніше з американською владою, якщо країни застосовуватимуть збройні сили для антитерористичної боротьби.

Як пишуть росЗМІ, таку заяву Путін зробив під час переговорів з держсекретарем США Рексом Тіллерсоном, що відбулися сьогодні в Кремлі і тривали майже дві години.

У свою чергу Лавров, який теж був присутній на зустрічі, додав, що відновлення взаємодії можливе у разі, якщо буде "чітко підтверджена початкова мета дій ВПС американської коаліції і ВКС Росії, а саме боротьба з ІД, "Джабхат Ан-Нусра" й асоційованими з ними терористичними організаціями

Нагадаємо, дію угоди Росія зупинила після того, як США "Томагавками" розбомбили авіабазу урядової армії. Це сталося після хімічної атаки в сирійській провінції Ідліб, коли мирних мешканців потруїли зарином.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", після зустрічі з Лавровим Тіллерсон заявив, що чекає від Росії виконання Мінських домовленостей.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще