У Москві стартували переговори між держсекретарем США Рексом Тіллерсоном і міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим.

Зустріч у Будинку прийомів будівлі МЗС РФ проходить у широкому форматі за участю представників делегацій обох країн, передає "УНІАН".

Перед початком переговорів Лавров заявив, що в офіційної Москви виникло багато питань щодо недавніх дій США, і Кремль хотів би розуміти позицію Білого дому й адміністрації президента Дональда Трампа.

Глава МЗС підкреслив, що головне зараз - не допустити нових ударів Штатів по Сирії.

Лавров невинно зазначив, що зустріч із Тіллерсоном - це "гарна можливість для прояснення можливостей взаємодії, причому на основі взаємної поваги".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Що стосується самого держсекретаря США, то він був небагатослівний - лише повідомив, що на зустрічі сторони обговорять дуже широке коло питань.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Лаврова поскаржилися Тіллерсону на "українізацію України".