У анексованому Криму поліція окупантів зробила рейд по домівках кримських татар.

Як написала в Facebook місцева жителька Ленора Дюльбер, таким чином силовики проводять профілактику екстремізму. Всього в селах Судакського району поліцейські відвідали 18 будинків.

Вони задавали татарам питання: Чи ходите на кладовищі і що там робите? В яку мечеть ви ходите і інше. "Все сказане фіксувалося і оформлялося як пояснення, які кримським татарам пропонували підписати", - йдеться в повідомленні очевидиці. Вона також розповіла, що дану акцію окупанти планують провести по всьому півострову і завершити до 11 травня.

Окупаційна влада з цього приводу нічого не повідомляють.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в окупованому Криму відзначили традиційний кримськотатарський свято весни, землеробства і родючості Хидирлез. З цієї нагоди вирішили пригостити учасників заходу чимось смачним. Для цього спекли чебурек, вагою з центнер.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще